Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"OTTO heeft een bewezen succesformule voor de AGF-sector"

In 2000 startte OTTO Work Force met het uitzenden van de eerste Poolse medewerkers. "Inmiddels zijn we 10 jaar verder en zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Nederland. Wij helpen mensen uit het ene land aan werk in een ander land. Zo hebben we bijvoorbeeld dagelijks ruim 3000 medewerkers uit Polen aan het werk in ons land in verschillende branches. En daarbij gaat het overigens niet alleen om het werk, maar ook om huisvesting, vervoer, sociale begeleiding en opleidingsmogelijkheden" aldus Frank van Gool van Otto Workforce.



"Voor onze medewerkers is het werken over de grens een verrijking. Je komt er rijker vandaan. En dan gaat het niet alleen om geld, maar ook om kennismaken met een andere cultuur, samenwerken, een taal leren, levenslessen, toekomstperspectief. Dat willen wij onze medewerkers meegeven. OTTO levert kwalitatief personeel in zeer veel sectoren, ook binnen de AGF-sector. In deze sector zijn wij al vanaf het eerste uur actief en hebben al veel klanten mogen voorzien van geschikt en gekwalificeerd personeel".

"Momenteel hebben we een zeer sterk samenwerkingsverband met Nolina Kwekerijen. Nolina Kwekerijen is één van de meest moderne en toonaangevende bedrijven op het gebied van het kweken van potplanten en tuinplanten met als specialiteit rozen in pot. Onze medewerkers houden zich onder andere bezig met het bedienen van machines die rozen in potten planten, het handmatig planten van rozen en het verplaatsen van planten binnen het bedrijf" aldus Frank van Gool.

Nolina Kwekerijen
"Het is erg belangrijk om snel te kunnen schakelen in periodes van extreme drukte, OTTO zorgt er altijd voor dat de juiste mensen op de juiste plek staan", aldus Dhr. Marcel de Lange, Directeur Nolina Kwekerijen.

Frank van Gool is de directie voorzitter van OTTO Work Force en medeoprichter van deze succesvolle onderneming. "OTTO en Nolina Kwekerijen zijn twee bedrijven met dezelfde winnaarmentaliteit en hetzelfde gevoel voor kwaliteit. Daarom verloopt onze samenwerking ook bijzonder goed. Nolina Kwekerijen levert de juiste werkplekken en ondersteuning en OTTO zorgt voor het geschikte personeel. Een perfecte match naar ons idee."

Voor meer informatie:
OTTO Work Force
Keizersveld 51
5803 AP Venray
www.OTTOworkforce.eu
Publicatiedatum: