Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Multivac presenteert nieuwe versverpakkingen voor groenten en fruit

Tholen - Multivac zal op de Fruit Logistica, in hal 1.1, stand E 07, haar expertise op het gebied van volledige en duurzame verpakkingsoplossingen presenteren. Samen met het innovatieve FreshSafe - waarbij groenten en fruit veel langer houdbaar zijn dan bij een geopende verpakking - zal het bedrijf verpakkingsoplossingen presenteren die ontwikkeld zijn met partners uit de retail en teelt. Verder zal er een brede selectie van Multivac verpakkingsmachines in de stand worden getoond.



Voor de groenten- en fruithandel moet de gebruikte verpakking kwalitatief goed zijn en betaalbaar. Een erlenging van de houdbaarheid met drie of vier dagen kan bereikt worden door middel van innovatieve oplossingen, die het fruit beschermen tegen bederf tijdens het transport en afhandeling. Het FreshSafe concept van Multivac biedt zo’n oplossing. Een speciale perforeermodule van Multivac maakt microscopisch kleine gaatjes in de bovenlaag, net voor de verpakking wordt geseald. Het aantal en de plaats van de perforaties kan snel en gemakkelijk aangepast worden. De luchtsamenstelling in de verpakking en de variëteit van de micro-perforatie zorgt voor flexibiliteit voor een range van producten en toepassingen.

Als laatste machine toont Multivac een grootformaat C 400, die gebruikt kan worden om snel en betrouwbaar en zonder vertraging groente en fruit in zakjes te verpakken. De hogedruk zorgt voor uitstekende verpakkingsresultaten, ook als er vouwen, deuken en/of bulten in zitten.

Voor meer informatie:
Multivac bv
Pompmolenlaan 15,
3447 GK Woerden 
Tel. algemeen: +31 (0) 348 43 65 70
Tel. Verkoop: +31 (0) 348 43 65 76
Fax: +31 (0) 348 43 65 80