In de uitzending van vandaag zal Rudolph van Veen een bezoek brengen aan uienteler Gourmet. Op deze manier komt de kijker meer te weten over de wondere wereld van de uienfamilie. Tenslotte wordt in vele gerechten, en in vrijwel alle keukens gebruik gemaakt van sjalotjes, uien en knoflook. Niet alleen lekker smakelijk, maar ook nog eens gezond.
Kortom in deze uitzending komen onder andere verschillende soorten uien aan bod, de gezondheidsaspecten van uien en een aantal heerlijke recepten om thuis te maken.
Uitzenddatum : 29 januari 2010
RTL 4 : 16.35 -17.05 uur




Abonneren
Vacatures
"Tweetende tuinders"
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "Dankzij onze geprogrammeerde kwaliteit uien hebben we voet aan de grond gekregen bij de Europese retailleveranciers"
- "Geef Fusarium en witrot minder kans in de teelt van uien"
- Tussentijdse beoordeling zaadbedrijven voor het Uireka-rassenonderzoek
- Boer en burger werken samen aan natuur-inclusieve landbouw in Zeeland en Hoekse Waard
- Fotoreportage AGF-standhouders op Bio-beurs 2023
Top 5 - afgelopen maand
- TechNature wil na spruiten- ook de uien- en aardappelmarkt veroveren met optische sorteerder
- "De prijzen die nu betaald moeten worden voor grove uien zijn toch extreem te noemen"
- "Uienexport stilgevallen in zakkende markt"
- "Dankzij onze geprogrammeerde kwaliteit uien hebben we voet aan de grond gekregen bij de Europese retailleveranciers"
- Een goedlopende AGF-speciaalzaak met bovenwoning te koop