Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
internationale vakbeurs en congres voor verse AGF-convenience

Nederlandse ondernemingen presenteren zich op Freshconex 2010

21 Nederlandse bedrijven presenteren zich tijdens de internationale vakbeurs Freshconex van 3 tot en met 5 februari 2010 in Berlijn. Hiermee is Nederland de sterkst vertegenwoordigde internationale deelnemer aan deze beurs. Geen ander evenement brengt meer specialisten uit de verse groenten en fruit-convenience bij elkaar dan de Freshconex en de tegelijkertijd plaatsvindende beurs Fruit Logistica. Alleen al voor het laatste evenement worden meer dan 50.000 bezoekers uit 120 landen verwacht.



Tot de Nederlandse bedrijven, die individueel aan de Freshconex deelnemen, behoren onder andere CFS Aquarius, Key Technology, Fruity-Line, PerfoTec, FTNON-Food Technology Noord-Oost Nederland, TOP, Hessing Supervers, Van der Windt Verpakking en Ingenieursbureau Schneider. Verder nemen enkele bedrijven deel aan een speciaal Holland-Paviljoen, waaronder Concept Engineers, Dofra Backus Foodtec, Koninklijke Euroma, Flavours International, Groenteverwerking Bladel, Harries, Quickly Bestsellers, Schaap Holland, Smit Swifterbant, Smit’s Uien en Snijpunt. Dit paviljoen wordt voor de derde keer door de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) georganiseerd.

Op de Freshconex presenteren exposanten de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van vers voorgesneden AGF-convenience. "Kant-en-klare versproducten hebben in korte tijd de mainstream-markt veroverd", zegt Toby Keni van de DNHK, verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van de Messe Berlin in Nederland. Het segment groeit nog steeds snel en biedt een toenemend aantal verschillende producten aan. "Hiertoe behoren onder andere voorgekookte groenten en fruit, smoothies, verse sappen, verse voorgesneden producten, ingrediënten, verpakking en etiketten, kwaliteit en veiligheid alsmede nieuwe verkooptechnologieën", aldus Keni. De specialiste van de DNHK verwacht, dat ook dit jaar vele zakenrelaties, waaronder inkopers van supermarkten, horeca, detailhandel en foodservice, de Freshconex zullen bezoeken.

Plaats: Berlijn, Duitsland

Openingstijden: woensdag 3 t/m vrijdag 5 februari 2010, 9.00-18.00 uur
Link: www.freshconex.com (voor overzicht exposanten, zie Virtual Market Place)
Contact: Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK), Toby Keni, tel. 070 3114 153, E-Mail t.keni@dnhk.org


Publicatiedatum: