Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nature’s Pride tekent Convenant

Veel aandacht voor standaards in AGF-keten tijdens Fruit Logistica

Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn is er internationaal veel aandacht voor meer samenwerking in de AGF-keten op het gebied van ontwikkeling en vooral toepassing van internationale standaards in AGF.

Internationale call-for-action

Frug I Com is aanwezig tijdens de beurs met de kleinste stand van de beurs (1m²) waarin ze aandacht vraagt voor meer internationale samenwerking. Voorafgaand aan de beurs zijn er vele internationale contacten gelegd. Dit heeft geleid tot een gezamenlijke call-for-action van International Federation for Produce Standards (IFPS), Freshfel en Frug I Com. Hierbij roepen ze de internationale fresh supply chain op tot meer samenwerking.

Freshfel Import & Export Division meeting

Tijdens de Freshfel Import & Export Division meeting verzorgen we een korte presentatie over de stand van zaken internationaal m.b.t. standaardisatie. Tijdens de meeting wordt gewerkt aan de oprichting van een Freshfel Werkgroep voor AGF-keteninformatiemanagement.

Nature’s Pride tekent Convenant
Het aantal Nederlandse bedrijven dat Frug I Com ondersteunt blijft groeien. Met deze aansluiting passeren we ruim 70% participatie van de Nederlandse AGF-keten. Woensdag tekent de directie van Nature’s Pride het Frug I Com Convenant.

Support Noors T&T initiatief

Donderdag tekent Haluco met zijn afnemer Interfrukt Oslo een convenant voor een pilot-project in het kader van het Noorse eTraceability Initiative. Frug I Com is actief betrokken bij deze samenwerking en ondersteunt Haluco met haar Support Desk in deze pilot. In deze pilot wordt een compleet traceability-traject getest met behulp van GS1-standaards en -berichten.

Stand Hall 3.2 – B11

Bezoek tijdens de beurs onze stand in Hall 3.2 – B11. Bijzonder in de stand zijn statements van meer dan twintig captains of industry van teler tot retailer waarom standaardisatie van informatie, berichten en samenwerking op dit terrein zo noodzakelijk is voor de totale versketen. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven