Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Roemeense en Bulgaarse werknemers op de loonslijst bij EU-payroll

Vanaf nu kunt u ook werknemers die over een tewerkstellingsvergunning beschikken, zoals voor de Roemeense en Bulgaarse nationaliteit vereist is, op de loonlijst plaatsen bij EU-payroll. Indien u uw werknemers op de loonlijst plaatst bij EU-payroll, heeft u geen administratieve lasten en juridische zorgen meer. Als ondernemer kunt u zich richten op waar u goed in bent, ondernemen.

Uw investering in huisvesting vergroot uw voordeel bij EU-payroll

Wij bieden u namelijk als enige payrollonderneming in Nederland de mogelijkheid om een groter voordeel te behalen met uw huisvestingskosten. Indien uw medewerker beschikt over tijdelijke huisvesting (bijvoorbeeld bij het bedrijf) is het voor EU-payroll mogelijk om loonbestanddelen (cafetariaregeling) uit te ruilen met werknemers. U als ondernemer heeft dan een aantrekkelijk inkooptarief en de werknemer profiteert van een gunstig uurloon.

Graag lichten we bovenstaande verder aan u toe en nodigen u dan ook graag uit op de Tuinbouwrelatiedagen te Gorinchem op 9, 10 en 11 februari 2010. Bezoek ons op stand nr. 331 om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Voor meer informatie:
EU-payroll
Penningweg 25
4879 AE Etten-Leur
T: 076-5040845
F: 076-5040847
E: info@eu-payroll.nl
W: www.eu-payroll.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven