Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IFCO steunt voedselbanken wereldwijd met herbruikbare verpakkingen

Tholen - Dit jaar vormde de Fruit Logistica de start van een wereldwijd initiatief van IFCO. "Als de wereldwijde marktleider in herbruikbare verpakkingsoplossingen, wil IFCO voedselbanken over de hele wereld ondersteunen", vertelt Karl Pohler, CEO van IFCO. Het bedrijf zal de charitatieve verenigingen herbruikbare verpakkingen ter beschikking stellen om hun gebruik en kosten voor niet-herbruikbare verpakkingen te verminderen.
 IFCO ondersteunt ook de organisaties die door cosponsoring voertuigen leveren. 
"IFCO kan terugblikken op een succesvol 2009. We willen ons nu focussen op onze verantwoordelijkheid als onderneming en ons richten op specifieke projecten en zo de voedselbank organisaties met onze expertise en verpakkingsoplossingen bij staan, zegt Pohler, die zo de betrokkenheid van het bedrijf wil benadrukken. Naast haar productinnovaties, heeft IFCO het nieuwe project dit jaar op de Fruit Logistica gepresenteerd.