Minister Verburg onhult nieuw logo Nature&More op BioFach

Op de wereldwijde vakbeurs voor biologische producten BioFach in Nürnberg zal Minister Gerda Verburg samen met andere internationale regeringsvertegenwoordigers een nieuw, door de Stichting Nature & More Foundation ontwikkeld duurzaamheidslabel onthullen. De presentatie van deze 'Duurzaamheidsbloem' vindt plaats op 17 Februari 2010 om 11.30 in (Hal 7, Stand 625).

Het beeldmerk is het resultaat van jarenlange samenwerking van een groep toonaangevende internationale Bio-bedrijven die als 'International Association for Partnership' een gemeenschappelijke verklaring zullen overhandigen aan de aanwezige regeringsvertegenwoordigers. Voor dit project zijn de maatstaven van GRI (Global Reporting Initiative, een aan de UN gelieerd initiatief) toegepast. Hiermee wordt voor het eerst de wereldomvattende verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven zowel op sociaal, (honger- en armoedebestrijding in ontwikkelings- en armoedelanden, als op ecologisch gebied (klimaatverandering en verspilling van grondstoffen) verifieerbaar gecommuniceerd.

Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Duurzaamheidsbloem is de Stichting Nature&More Foundation, die al sinds 2004 voor haar vernieuwende communicatiemethode op gebied van duurzaamheid meerdere malen internationale onderscheidingen ontving.

Wij nodigen u hierbij met plezier uit bij deze gebeurtenis op 17 februari 2010 in Nürnberg (D). Plaats van handelen: Messe Nürnberg, Beurs Biofach Hal 7, Stand 625

Voor meer informatie: www.natureandmore.com
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven