Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Eillert gaat uienschillers bouwen


Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn onthulde Eillert B.V. een reclamezuil in haar stand en kondigde hiermee aan binnenkort de gepatenteerde uienschilmachine OPM-100 in de markt te introduceren.

“De uienschiller past goed in ons programma, waardoor we een complete uienverwerkingslijn kunnen leveren inclusief het snijden, centrifugeren en afwegen. In het kader van de verbreding van ons leveringsprogramma zullen frequent meerdere nieuwe machines worden geïntroduceerd”, aldus directeur Frans Schepers. 


“Gezien de patentstatus van het unieke uienschilsysteem kunnen we nog geen uitgebreide informatie geven over de toegepaste technieken. In ieder geval kunnen ongesorteerde uien verwerkt worden”, aldus Schepers. 

Vanuit de branche is er enthousiast gereageerd over het systeem, veel bedrijven hebben nu al aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn. Binnenkort zal meer informatie verstrekt worden.

Ook de nieuwe groentesnijmachine, SLICE-30H (horizontale band) werd gepresenteerd. De demonstraties op de stand trokken veel aandacht. De machine kan o.a. kwadraten sla of andere bladgroente snijden en geeft een opvallend mooie en gelijkmatige snit bij fijngesneden andijvie, een zeer populair product in de schappen van de Nederlandse supermarkten.

“We kunnen terugzien op een zeer succesvolle beurs met een hoog bezoekersaantal. Dit soort internationale vakbeurzen zijn een ideaal platform om noviteiten te presenteren aan de markt”, besluit de directeur van de machinefabriek uit Winterswijk.

Eillert B.V.
P.O. Box 50
7100 AB WINTERSWIJK
The Netherlands
Tel.: +31-(0) 543 490 010
Fax: +31-(0) 543 490 039
Internet: www.eillert.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven