Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Mannenweekend

Vier mannen lopen al weken te plannen hoe ze elk hun echtgenote zouden kunnen overtuigen om hen eens een weekendje te laten gaan toeren met de motor. Na vele weken denkwerk en overleg, worden de plannen concreter. Enkel de vrouw van de Marcel wil hem niet laten meegaan.

Een beetje teleurgesteld vertrekken de drie anderen de volgende zaterdag heel vroeg op weekend. Wanneer ze bij een gekend plaatsje in de Ardennen aankomen, alwaar ze hun ochtendkoffie willen drinken, zien ze tot hun verbazing reeds de Marcel zijne moto staan, terwijl Marcel rustig aan een kopje troost zit te slurpen.

De andere mannen zijn blij en verrast hun vriend Marcel te mogen begroeten, maar toch ook nieuwsgierig naar wat Marcel heeft moeten doen om toch mogen mee te gaan.

Eén vraagt: "Sinds wanneer ben jij al hier?" en een ander "Hoe heb jij plots gemogen van je vrouw?"

Marcel antwoordt: "Gisteren, in de vooravond, zat ik, schijnbaar triestig in mijn zetel. Plots voelde ik warme poezelige handjes voor mijn ogen en zei mijn vrouw: 'k zal je snel laten opkikkeren!"

Ik keek op en zag mijn vrouw in sexy lingerie gekleed. In haar ogen had ze een ondeugende blik, die had ik al in geen jaren meer gezien. Ze nam mijn hand en troonde me mee naar de kamer. Daar stonden meer dan tien kaarsen te branden en die verspreidden ook nog eens een speciale geur. Opwindende aroma's, aldus mijn vrouw. Ze gaf me handboeien en gebood haar aan het bed vast te maken. Dat heb ik dan maar gedaan.

En toen zei ze: "En nu mag jij doen wat je maar wil!"

En voilà, hier ben ik dan!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven