Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

fotoreportage jaarvergadering over de kracht van verbeelding

Wim Tacken neemt afscheid als voorzitter Frugi VentaTholen - De tiende jaarvergadering van Frugi Venta vond gisteren plaats in de Efteling. Elk jaar komen duizenden gezinnen naar dit attractiepark en staan uren in de rij voor ze een attractie te zien krijgen. Wat is het geheim van de Efteling en wat kunnen wij hier als sector van leren? Het is de kracht van verbeelding. Dit in combinatie met een klantgerichte benadering is van groot belang om producten beter te kunnen vermarkten. Verleid je klant, dan volgt de verkoop vanzelf. Verschillende sprekers gaven hun visie hierover passend in het thema 'Help een klant'. De opkomst naar sprookjesachtige locatie was groot.

Klik hier voor de fotoreportageVoorzitter Wim Tacken heette iedereen welkom waarna dagvoorzitter Tijn van Ewijk het woord van hem overnam om kort stil te staan bij het afscheid van Wim Tacken als voorzitter van Frugi Venta. Wim Tacken heeft na goede overweging en beraad met het bestuur van Frugi Venta besloten om zich niet meer voor een tweede termijn als voorzitter van Frugi Venta kandidaat te stellen. "Ik had met bestuur en directie van Frugi Venta geen verschil van inzicht over de strategische koers van de organisatie. Integendeel, die onderschrijf ik nog steeds ten volle. Uiteindelijke heeft de persoonlijke afweging de doorslag gegeven om geen tweede termijn meer te ambiëren."

Hij stelt dan ook met overtuiging en genoegen de afgelopen drie jaar voor Frugi Venta als voorzitter heeft mogen functioneren maar het was voor hem ook intensief. "Handels-belemmeringen zijn van alle tijden maar met name van crisistijden", concludeert Wim Tacken. Wat hij overigens niet zal missen zijn de dikke enveloppen met vergaderstukken in de brievenbus.

Klik hier voor de fotoreportage
 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven