Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

easyFairs en Flanders’ FOOD bundelen de krachten

EasyFairs en Flanders’ FOOD bundelen de krachten door op 29 & 30 september 2010 de EMPACK feat. FOOD TECHNOLOGIES beurs en de Flanders FOOD Technology Day 2010 gelijktijdig te laten doorgaan in Brussels Expo. Het groot bezoekerspotentieel en een sterk inhoudelijk programma bieden zowel de organisatoren als de exposanten, bezoekers en deelnemers een duidelijke meerwaarde.

easyFairs EMPACK is de grootste verpakkingsbeurs in België, die haar domein in 2009 nog verder heeft uitgebreid richting de voeding- en drankenindustrie door de lancering van een FOOD TECHNOLOGIES-zone. Het bezoekersprofiel van easyFairs® EMPACK toont aan dat bijna 20% van de ruim 4000 bezoekers afkomstig is uit de voeding- en drankenindustrie. In 2010 wordt dit luik nog extra kracht bijgezet door de Flanders' FOOD Technology Day 2010 te laten doorgaan op de beursvloer.

Flanders' FOOD organiseert haar 3e Flanders' FOOD Technology Day voor het eerst gelijktijdig met de EMPACK feat. FOOD TECHNOLOGIES beurs. Flanders' FOOD werkt hierin ook nauw samen met andere innovatie-actoren, waaronder Intelligence For Food, Pack4Food en SMAAK. In meer dan 26 presentaties, verspreid over 2 dagen, schetsen nationale en internationale experten een beeld van de state-of-the-art en opportuniteiten die belangrijk zijn voor de voedingsindustrie en aanverwante
sectoren. Er wordt gefocust op verpakking, technologie en het raakvlak tussen technologie en productontwikkeling. Om de synergie met de beurs te verhogen, bestaat er voor exposanten ook een mogelijkheid tot het organiseren van een workshop tijdens de FFTD2010.

Deze unieke samenwerking tussen easyFairs en Flanders' FOOD versterkt de visibiliteit van beide initiatieven binnen de sector en biedt de beurs en de deelnemers een duidelijke meerwaarde.

Praktische informatie:
easyFairs® EMPACK feat. FOOD TECHNOLOGIES Flanders' FOOD Technology Day 2010 29 & 30 september 2010 -Brussels Expo, paleis 5
www.easyFairs.com/FOOD-BE www.flandersfood.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven