Carrosserie Elenbaas importeur van Lamberet semi trailer voor Nederland

Op 28 april 2010 is bekend geworden dat Carrosserie Elenbaas het importeurschap van Lamberet semi trailers voor Nederland heeft verkregen. Carrosserie Elenbaas heeft als dealer van bakwagens, opleggers en onderdelen al vijftien jaar ervaring met het Franse merk Lamberet. Daarnaast heeft het bedrijf in de loop der jaren de benodigde ervaring opgebouwd om als reparatie- en servicepunt te fungeren.

Begin 2010 heeft de directie van Carrosserie Elenbaas besloten om zich nog intensiever op dit segment van haar productgamma te storten en heeft hiervoor Dhr. J.L. Elenbaas jr in dienst genomen. In februari 2010 hebben er gesprekken plaatsgevonden tussen de directie van Elenbaas en de directie van Lamberet Frankrijk over een eventuele importeurschap van Elenbaas BV. Op 28 april jl. is na overleg met Dhr. E. Méjan, algemeen directeur van Lamberet Frankrijk een definitief besluit genomen aangaande het importeurschap van Carrosserie Elenbaas.

Piekkeur

Zeer actueel op dit moment is het Piek-keur certificaat, uiteraard kan een innovatief merk als Lamberet hier niet in achter blijven. Vanaf heden kan Carrosserie Elenbaas BV het gehele Lamberet gamma leveren met een Piek-keur certificaat. Dit certificaat is voor de “late” Piek (60dB(A).

Leverings gamma
  • Distributievervoer
  • Bloemenvervoer
  • Kestner bedrijfswagen isolatie met ATP
  • Vleeshang
  • Piekcertificaat
  • LZV-combinatie


Carrosserie Vakdagen 2010

Ook dit jaar zal Carrosserie Elenbaas weer aanwezig zijn op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem van 31 augustus t/m 2 september 2010. Het bedrijf zal daar met een demo semi oplegger staan.

Voor verdere informatie en contact kunt u kijken op www.lamberet.fr en www.elenbaas.nl Carrosserie Elenbaas hoopt in juni 2010 haar vernieuwde website te lanceren. Tot die tijd kunt u voor vragen het beste contact opnemen met Dhr. JL Elenbaas jr. 0166-612310.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven