Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bewaartechniektraining van Mooij in China



Na het Chinese Spring Festival, dat werd gehouden op 11 en 12 maart jl., hebben wij de eerste bewaartechniektraining van Mooij georganiseerd samen met onze Chinese agent BJHMA. Mr. Dongqing, CEO van Yanbei company wilde graag de gastheer zijn voor alle Chinese bewaarspecialisten. Voor deze training had hij ook Maarten Mooij uitgenodigd om uitleg te geven over de mogelijkheden van het bewaarsysteem en de vereisten voor een goede bewaring. Daarnaast werd er ook stil gestaan bij het verschil tussen het Europese en het Amerikaanse ventilatiesysteem, en waarom het hybride systeem uitermate geschikt is voor China.


 
Uiteraard werden ook de praktische zaken, zoals de instellingen van de Orion en Rainbow bewaar-computers, het nut van bevochtiging, de CO2 regeling en het toedienen van kiemremmings-middelen zoals CIPC, uitvoerig besproken. Midden maart 2010 was het weliswaar nog vrij koud in Zhangbei, maar de deelnemers waren bijzonder gemotiveerd, beschikten over veel energie en volgden de training met warme belangstelling.



De meeste van hen zijn managers van de bewaarplaatsen en bewaarplaats-medewerkers. Zij hadden dus al enige ervaring. Het doel van de training is om de kennis van bewaren over te brengen en te verhogen en om theorie en praktijk samen te brengen. Ons gezamenlijke doel is immer het verbeteren van het bewaarresultaat. Middels een internet verbinding werd geoefend met instellingen van een bewaarplaats die zich in Nederland bevindt.



Uiteindelijk werd een praktisch examen afgenomen en gingen alle deelnemers niet alleen met meer kennis, maar ook met een diploma naar huis.

Bron: Mooij Meegenomen, www.mooij-agro.nl
Publicatiedatum: