Al meer dan 100 Nederlandse deelnemers aangemeld

Fruit Logistica 2011 bijna volgeboekt

Zes maanden voor de aanvang van de Fruit Logistica 2011 is de toonaangevende internationale vakbeurs bijna volgeboekt. Zo'n 2300 exposanten uit de hele wereld zullen een compleet aanbod aan producten en diensten van alle niveau presenteren. Begin september hadden zich al meer dan honderd Nederlandse deelnemers aangemeld. De beurs vindt plaats van 9 tot en met 11 februari. Exposerende bedrijven maken wederom kans op de 'Fruit Logistica Innovation Award'.

Naar verwachting zullen meer dan 50.000 bezoekers uit zo'n 125 landen het evenement op het Berlijnse beursterrein bijwonen. Fruit Logistica biedt groenten- en fruithandelaren, detailhandelaren, importeurs, exporteurs en telers uitstekende mogelijkheden om zakelijke contacten te leggen en uit te breiden. Er worden bedrijven uit Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Er wordt ook een sterke stijging verwacht van andere mediterrane landen, alsmede uit heel Noord- en Zuid-Amerika.

Het dertigste Fresh Produce Forum vindt op 8 februari plaats in het ICC Berlin, een dag voordat de beurs opent. Hierin ligt de focus op de werkelijke waarde van voedsel in het kortingstijdperk (The true value of food in the discount era). De officiële Fruit Logistica-receptie vindt direct na het Forum plaats.

Freshconex 2011, de internationale handelsbeurs voor 'Fresh Produce Convenience', vindt parallel aan de Fruit Logistica plaats, in de hallen 7.2a, 7.2b en 7.2c.

Klik hier voor de aanvraagformulieren en meer informatie.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.