Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jan de Boer gaat en Hein Wolff komt bij Blankendaal Trade

"Vorig jaar heeft Jan de Boer ons laten weten dat hij, gelet op het feit dat hij dit jaar zestig wordt, jarenlang hard heeft gewerkt, de dienstbetrekking met ons wilde beëindigen, zodat hij van zijn levensavond kon gaan genieten", schrijft Piet Blankendaal van Blankendaal Trade in een brief aan zijn relaties.

"Wij hebben zijn verlangen uiteraard gerespecteerd en er mee ingestemd dat de dienstbetrekking per 1 oktober 2010 werd beëindigd. Inmiddels hebben wij moeten constateren dat Jan, in tegenstelling tot hetgeen hij ons gezegd heeft, niet met werken is gestopt, maar bij een concurrent in dienst is getreden."

"Wetende dat Jan zou vertrekken, hebben wij alles in het werk gesteld een goede vervanger voor hem te vinden. We zijn daarin geslaagd, want per 1 oktober jl. is de zeer ervaren AGF-deskundige Hein Wolff bij ons van start gegaan en gaat hij mede leiding geven aan ons team."

Wij vertrouwen op voortzetting van onze al jarenlange bestaande relatie en zullen met ons nieuwe team ons beleid van correcte afwikkeling, vlotte manier van betalen en prettig zakendoen voortzetten", besluit Blankendaal.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven