Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Programma CLIENT Export vanaf 2013 standaardwerkwijze KCB

Vanaf 14 februari 2011 is het voor exporteurs van groenten en fruit mogelijk om via het programma Client Export, een initiatief van de NVWA, inspecties en exportdocumenten aan te vragen. Naast Client Export bleef het mogelijk om via de fax de aanvragen in te dienen.

De ervaringen met het programma Client Export zijn inmiddels zo positief, dat het KCB, in samenspraak met Frugi Venta, heeft besloten vanaf 1 februari 2013 CLIENT Export in de groenten en fruit sector als de standaardwerkwijze te hanteren. Dit betekent dat het KCB vanaf deze datum Client Export gaat gebruiken voor het afhandelen van alle inspectie- / certificaataanvragen van groenten, fruit en consumptieaardappelen bij export.

Bedrijven die nog niet via Client Export werken, ontvangen op 18 juni 2012 een brief van het KCB met deze informatie en een instructie voor het aanmelden bij Client Export.

Klik hier
om naar Export – aanvragen inspecties te gaan op de site.

Klik hier om direct naar de NVWA website te gaan om in te loggen via Client Export of om een inlogcode en wachtwoord aan te vragen.

bron: KCB.nl
Publicatiedatum: