

"De smaak van de puree is onvergelijkbaar met puree van knoflook van andere herkomstgebieden. Ons productieproces is zeer zorgvuldig waardoor alle kenmerken van het verse product in stand blijven", vervolgt Paulies. "Met name de horeca staat te springen om knoflookpuree uit de Beemster. De Beemster Garlic is al verkrijgbaar bij De Kweker, Hanos, DeliXl en Rungis. De interesse van chef-koks is erg groot. We spelen in op de vraag naar streekproducten, met een unieke smaak. Onze kracht is dat we de knoflook zowel in verse vorm (via Kruiswijk) als convenience aan kunnen bieden."

Bresc wil de puree binnenkort ook introduceren bij supermarkten en de groentespeciaalzaken. "De Beemsterkaas is wereldwijd bekend. Nu de Beemster Garlic nog. In landen als Duitsland en Scandinavische landen is de knoflook al volop ingeburgerd, maar de Nederlanders moeten de knoflook in verse vorm nog ontdekken en zullen tevens verbaasd zijn over de gelijkwaardige kwaliteit van de kant-en-klare puree. In dat ontdekkingsproces willen we graag een handje helpen."

Voor meer informatie:
Paulies Melissant
Bresc
De Hoogjens 57
4254 XV Sleeuwijk
Tel: 0183-304811
Fax: 0183-310210
www.bresc.nl
www.beemstergarlic.nl