Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Market entry specialist G&C Group groeit in Azië

Binnen een korte tijdspant van drie jaar is G&C Group zojuist met haar veertigste market entry project gestart. Voor een Engelse high tech food processing leverancier zal G&C Group een distributie – en verkooporganisatie in Azië gaan realiseren. Dit najaar wordt een initiële fase van marktonderzoek en emerging market entry strategie formulering afgerond. Begin 2013 zal implementatie en verkoop via het aangesloten distributienetwerk via partners van G&C Group in Azië starten. Na implementatie kan de cliënt gebruik maken van aangesloten saleskantoren, distributie en after sales services in China, Indonesië, Maleisië, Thailand en Zuid Korea.

Trends

"Nu de economische crisis op de Europese markt om een strategie van consolidering en behoud vraagt, zet de ontwikkeling van emerging markets als die van China door. Groei in consumptie door een opkomende Aziatische middenklasse en sterke politieke stimulering geeft de westerse ondernemer in Azië het vooruitzicht op stabiele groei,” aldus managing partners Dekker en Van den Berg. Het bedrijf ziet de trend van Europese bedrijven die toetreding zoeken tot de Aziatische markt bevestigd worden. Nu multinationals reeds de stap hebben gemaakt, ondernemen nu ook Europese bedrijven uit de MKB-sector deze volgende stap.

G&C Group richt zich onder andere op technologie suppliers die een beter en sterker afzetpotentieel in Azië willen creëren. Met het gebruik van market entry services en samenwerking met partners voor sales en distributie kan de investering in de lokale commerciële en service organisatie in Azië drastisch verlaagd worden.

Specialisatie in emerging markets

Het adviesbureau specialiseert zich in market entry services in de opkomende Aziatische markten. Middels hun specifieke werkwijze wordt op efficiënte manier de commerciële propositie van de cliënt bij potentiële Aziatische afnemers, producenten en consumenten getoetst waarna de werkelijke marktgrootte kan worden bepaald. Met een gefundeerde strategie en een selectie en screening van eventuele Aziatische partners wordt er in samenwerking met de cliënt tot implementatie overgegaan. Als doel geen opportunistische verkoop maar met een gegronde aanpak omzet realiseren in Azië.

Voor meer informatie:
Gidi Dekker
G&C Group
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam
T: +31(0)206270242
M: +31613305004
E: Gidi@gcgroupbv.com
W: www.gcgroupbv.nl
Publicatiedatum: