Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naar de Fruit Logistica zonder gedoe? Vlieg met AGF-Reizen!

Van woensdag 6 februari tot en met vrijdag 8 februari 2019 wordt in Berlijn weer de jaarlijkse AGF-beurs Fruit Logistica georganiseerd. Opnieuw zal AGF Reizen de komende editie weer een aantal vluchten verzorgen vanaf Rotterdam Airport naar Berlijn en terug. Ook deze editie vliegen we weer op de Berlijnse luchthaven Tegel.

De vliegtijden zijn zo goed mogelijk afgestemd op de openingstijden van de beurs zodat je je dag optimaal kunt besteden. Daarnaast zorgen we voor het busvervoer tussen de luchthaven en het beursgebouw. Vanwege aangescherpte regels zal Transavia geen broodjes serveren. Wel is het mogelijk aan boord zelf wat te kopen.

Op de dag voorafgaand aan de beurs (dinsdag 5 februari) zullen we 's middags al een vlucht richting Berlijn verzorgen voor mensen die ruim op tijd aanwezig willen zijn. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit jaar geen heenvlucht op de vrijdagochtend.

Vluchtschema|
  => Dinsdag 5 feb, 16.00 uur
  => Woensdag 6 feb, 7:00 uur
  <= Woensdag 6 feb, 19:30 uur
  => Donderdag 7 feb, 7:00 uur
  <= Donderdag 7 feb, 19:30 uur
  <= Vrijdag 8-feb, 17:00 uur
  <= Vrijdag 8-feb, 21:00 uur

=> Rotterdam - Berlijn
<= Berlijn - Rotterdam


Boeken
Je kunt je vluchten eenvoudig online boeken op www.agfreizen.nl. Je kunt vrij kiezen tussen heen- en terugvluchten. Het is ook geen probleem om de heenvlucht voor één collega te gebruiken en de terugvlucht voor een ander. Neem bij vragen gerust contact met ons op. De prijs voor retour Rotterdam - Berlijn bedraagt € 469.  Inbegrepen in dit bedrag zijn de vlucht en het busvervoer van en naar het beursgebouw.

Voor vragen kun je contact opnemen met AGF Reizen:
Telefoon: 0166-698201
info@agfreizen.nl 
www.agfreizen.nl

Publicatiedatum: