Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wingssprayer zoekt financiering van 1 miljoen euro tegen rendement van 7%

Collin Crowdfund start met Wingssprayer crowdfunding

Wingssprayer heeft na jaren van ontwikkeling met hulp en inbreng van boeren en overheden een duurzaam spuitsysteem op de markt gezet. De inzet om een beter en totaal ander spuitsysteem te ontwikkelen en daarna op de markt te brengen was lastig, maar inmiddels is Wingssprayer de start-up fase ontgroeid en gaat het haar techniek op de wereldmarkt zetten. Uitvinder Harrie Hoeben motiveert: “Voedselproductie met bijna geen schadelijke neveneffecten heeft toekomst. Daarom gaan we investeren om de groei bij te houden en mogelijk te maken.”


 
Wingssprayer wil 1 miljoen euro ophalen
Wingssprayer heeft de laatste maanden veel energie gestoken in het opzetten van een goede pitch en door Collin Crowdfund bureau is heel veel recherchewerk gedaan om goed beslagen ten ijs te komen. 

Heel Wingssprayer BV is onder de loep genomen en de aanvraag is goedgekeurd voor 1 miljoen euro. Er gaat 650 K via Collin en 350 K via hun zusterorganisatie KNAB (het omgekeerde van bank). Voordat de crowd bij Collin voor iedereen (hun 16.000 contacten en investeerders)  te zien is, moeten kennissen en vrienden van Wingssprayer eerst 10% (à € 65.000,-) ophalen. Hoeben voegt toe: "Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van de Wingssprayer en hopen dat potentiële investeerders dat ook zien. Het is een mooie investeringskans en uiteindelijk is geen milieubelasting van gewasbeschermingsmiddelen vanuit de landbouw naar de omgeving in ieders belang."

Inschrijven kan bij Collin Crowdfund
Voor meer informatie verwijzen wij geïnteresseerden graag door naar de inschrijfpagina op Collin Crowdfund.

Voor meer informatie:
Harrie Hoeben CEO
Wingssprayer B.V.
Rummeling 5
6026, Maarheeze
+31 (0)495 69 74 11 
info@wingssprayer.com 
www.wingsprayer.com 

Publicatiedatum: