Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SunFed begint aan haar Mexicaanse uienseizoen

SunFed bericht dat het in december begint aan haar Mexicaanse uienseizoen. De eerste verse witte uien zullen begin december al beschikbaar zijn en halverwege de maand zal de aanvoer verder toenemen, zo laat het bedrijf weten. 

De uien zullen verkrijgbaar zijn in jumbozakken van 22,6 en 11,3 kilo en dozen en RPC's van 18,1 kilo. SunFed vertelt dat het ook speciale bestellingen kan verwerken en dat er daarnaast consumentenverpakkingen leverbaar zijn. 

Het seizoen gaat in december in San Luis Potosi van start en zal zich daarna verplaatsen naar Morelos tot aan het einde van de maand. In januari is Tamaulipas aan de beurt waarna er overgeschakeld wordt op uien uit Texas. 

Volgens SunFed hebben witte uien een frisse en pittige smaak en zijn ze zachter dan andere rassen. Bovendien hebben ze een dunnere schil. De uien worden vaak gebruikt in bouillons en soepen maar ook rauw in salades of gegrild met paprika en fajita's. Ook worden ze gebruikt om  enchilada's en taco's wat meer 'bite' en pit te geven. Witte uien zijn een echt basisproduct. Het bedrijf raadt aan om ze eens op dezelfde manier als gele uien te bakken zodat de natuurlijke suikers vrijkomen.

"SunFed blijft groeien en haar aanbod uitbreiden om nog beter aan de wensen van haar klantenbestand tegemoet te kunnen komen," vertelt Gretchen. "Vorig jaar hebben we ons assortiment met uien uitgebreid en een succesvol seizoen beleeft. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe items die in ons aanbod passen, onze klanten aanspreken en de kassa laten rinkelen."

 

Voor meer informatie:
Gretchen Kreidler Austin
SunFed
Tel: +1 (210) 632-9433
gkreidler@sunfed.net
www.sunfed.net

Publicatiedatum: