Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

11 januari open middag PPA, 15 januari Thema dag Uien

Deze en volgende week zijn er weer open dagen die in het teken van uien staan. Vrijdag 11 januari is de open middag bij PPA in Dronten te bezoeken. En dinsdag 15 januari bent u van harte welkom op de Themadag uien in De Meerpaal in Dronten.



PPA - Uien in bewaring

PPA nodigt u van harte uit om diverse zaaiuien van het PPA-proefveld te komen bekijken. Ook de rassen van De Groot en Slot zijn ruimschoots vertegenwoordigd. U bent welkom tussen 15.00 en 21.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. 

Locatie: PPA Opslag, Olsterpad 2, Dronten
 
LNCN - Themadag uien
Het bestuur van de LNCN nodigt u uit voor de Themadag uien. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Agrifirm en Bejo/De Groot en Slot. Het programma start om 09.00 uur met koffie en vlak voor de gebruikelijke hacheemaaltijd wordt de mooiste bewaarui bekend gemaakt. Aansluitend kunt u de beurs bezoeken. Ook De Groot en Slot is vertegenwoordigd met een grote stand.

Locatie: De Meerpaal, De Rede 80, Dronten




Publicatiedatum: