Betaalbare groentemand als cadeauartikel

Tholen - Een winterpeen of rode kool neem je niet zomaar mee als presentje voor een verjaardag, maar samen met spruiten op stam, een paprika, champignons en prei in een groentemand wordt het ineens een origineel cadeau. “We stellen vaak cadeaupakketten samen op vraag van de klanten. Dit is een pakket met producten uit de polder en dan heb je voor weinig geld een mand vol”, vertelt Linda van Landwinkel Versluis uit Emmeloord. De spruiten op stam zijn voor veel mensen een leuke verrassing. “Deze hebben we momenteel ook in de winkel liggen. Sommige mensen zijn echt verbaasd, ze weten niet dat spruiten zo groeien.”

Landwinkel Versluis is een speciaalzaak waar allerlei producten uit de omgeving van Emmeloord worden verkocht waaronder een breed AGF-assortiment dat ze bij telers uit de buurt betrekken. Ook eigen producten van het akkerbouwbedrijf worden verkocht. Dit seizoen gaat het om aardappelen, uien en bieten. “Onze klanten willen graag kwalitatief goede en verse producten. Ze willen weten dat het goed en gezond is, ook voor hun kinderen. Zij gaan niet zozeer voor het gemak. We verkopen alleen losse AGF, tot op heden hebben wij nog geen gesneden producten in de winkel.”

Landwinkel Versluis was een van de eerste boerderijwinkels in de Noordoostpolder. Inwoners van Emmeloord kwamen er nog al eens consumptieaardappelen halen en dat maakte 40 jaar geleden het idee los om naast aardappelen ook andere producten van het eigen bedrijf rechtstreeks aan de consument aan te bieden, zoals uien en winterwortelen. Dat bleek een goede gedachte, de verkoop kwam snel op gang en het assortiment werd steeds verder uitgebreid.

Voor meer informatie
Landwinkel Versluis
Urkerweg 16
8303 BX Emmeloord
0527 - 612 984
info@landwinkelversluis.nl 
www.landwinkelversluis.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven