Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

‘Internet of things’ producten van AppsforAgri gaan wereldwijd

‘Internet of things’ producten van AppsforAgri gaan wereldwijd dankzij een overeenkomst met wereldwijde kapitaalgoederenonderneming CNH Industrial. Beide bedrijven introduceren hiervoor een nieuwe IoT sensoren als onderdeel van het nieuwe Agxtend after-market merk. Dat biedt oplossingen voor klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "Agxtend versnelt de digitale landbouwrevolutie door het aanbieden van scanners, sensoren en ‘IoT’ oplossingen om werkzaamheden in de landbouw eenvoudiger, preciezer, efficiënter en duurzamer te maken", aldus AppsforAgri. 

Voor het management van AppsforAgri B.V., Michel de Vree en Corné Braber is het een geweldige stap: "Onze producten zijn nu op grote schaal beschikbaar zijn via de Case IH, STEYR en New Holland dealers in EMEA. Geheel in lijn met onze visie willen we met de sensordata en onze kennis een significante bijdrage leveren aan de wereldwijde vraag naar een efficiënte en duurzame voedselproductie. Deze deal biedt ons tevens de ruimte voor de verdere ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en flinke groei van onze onderneming.”

FarmXtend
FarmXtend, de nieuwe naam voor het ‘internet of things’ productportfolio, wordt geleverd door het Nederlandse Agtech bedrijf AppsforAgri. Het bedrijf is gespecialiseerd in mobiele apps, sensoren en kennis over weer en agronomie. De FarmXtend sensoren zijn draadloos verbonden met de smartphone van de boer, waarmee deze realtime toegang heeft tot de gegevens van het perceel. In de FarmXtend app worden de sensorgegevens op gecombineerd met agronomische kennis en omgezet naar beslissing ondersteunende informatie. Hiermee krijgt de boer adviezen om de gewassen beter te beschermen, op tijd te irrigeren en de oogst te verbeteren. 

“De IoT sensor producten zijn belangrijke elementen van het Agxtend merk. AppsforAgri heeft de uitstekende klantgerichtheid die we zochten, met eenvoudig te gebruiken IoT-producten en de strategie om agrarische informatie af te leiden uit de verzamelde gegevens”, zegt Maximilian Birle, Head of Precision Solutions and Telematics Aftermarket Product Management bij CNH Industrial.

Voor meer informatie
Apps for Agri
Corné Braber
+31 619226535
corne@appsforagri.com 
www.appsforagri.com 

 

 
 

 
 

AppsforAgri BV

Stadhuisplein 345a | 5038 TH | Tilburg 

KvK 58299238 | Rabobank NL64 RABO 0127 1920 93 | BTW NL852972982B01 

www.appsforagri.com/en | info@appsforagri.com    
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 

Publicatiedatum: