Smits’ Uien schaft twee nieuwe PerfoTec Laser Systemen aan

Om de kwaliteit van haar producten op het hoogste niveau te houden en de houdbaarheid ervan te verlengen, heeft Smit’s Uien voor haar productiebedrijf in Den Haag twee nieuwe PerfoTec Laser systemen aangeschaft. Smit’s Uien gebruikt PerfoTec Lasers sinds 2011. Op de foto krijgt Jan Smit (links) symbolisch de sleutels uitgereikt van Bas Groeneweg voor de ingebruikname van de nieuwe PerfoTec systemen.

Het familiebedrijf Smit’s Uien heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot de grootste leverancier van geschilde uien, uienblokjes en uienringen voor horeca, viswinkels en AGF. Smit’s Uien is exposant op de Fruit Logistica in Berlijn van 6-8 februari 2019 en te vinden in Hal 7.2b op stand nummer B-02.

PerfoTec levert systemen waarmee retailers en hun leveranciers de kwaliteit en versheid van hun producten op een natuurlijke manier zo lang mogelijk op het hoogste niveau kunnen houden. PerfoTec is exposant op de Fruit Logistica in Berlijn van 6-8 februari 2019 en te vinden in Hal 4.1 op stand nummer B-18.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven