TOP Onions meldt wanbetaler: ETS Samaha CSD in Mauritanië

TOP Onions meldt wanbetaler: ETS Samaha CSD in Mauritanië

TOP Onions waarschuwt collega-exporteurs om handel te drijven met Mr. Mohammeden van ETS Samaha CSD in Mauritanië

"We werkten met deze klant onder de voorwaarde 'cash tegen documenten'.  We hebben hem verschillende ladingen geleverd. De laatste zending bleven de containers in de haven. De klant beweerde dat hij geen geld had om de containers op te halen. Dhr. Mohammeden vertelde ons dat hij de goederen binnen een week na aankomst zou betalen. We hebben hem helaas geloofd en de containers vrijgegeven. Vervolgens was het erg moeilijk om contact met hem te krijgen. Uiteindelijk hebben we hem aan de telefoon gekregen en beloofde hij snel te betalen, maar nog heeft hij het geld niet overgemaakt. Inmiddels heeft hij dit vele malen beloofd, maar het geld is nooit aangekomen.

We voelen ons echt bedrogen. We vertrouwden hem, hadden leuke gesprekken met hem tijdens de beurs in 2018, maar nu we op ons geld wachten, blijft hij beloftes doen over betaling zonder ze na te komen. Wees voorzichtig met deze klant!"

Voor meer informatie:
TOP Onions
+31 (0)113 315 087
L.Ras@toponions.com
www.toponions.com 

TOP Onions waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl  en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven