CZAV viert 90-jarig bestaan

Op 1 februari vond, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, de aftrap plaats van het 90-jarig bestaan van CZAV. De agrarische coöperatie is er trots op dat ze al 90 jaar dé kennispartner is voor de teler in Zuid-Nederland en hem de beste producten en diensten kan bieden tegen kostprijs. Zo blijft CZAV altijd dicht bij de boer. Bezoekers kregen tijdens de ledenvergadering de primeur van diverse noviteiten die de agrarische coöperatie in dit kader lanceert, zoals de vernieuwing van de website en uitbreidingen in de CZAV-app en het digitale klantenportaal Mijn CZAV.Enquêtes en onderzoeken leveren CZAV continu waardevolle informatie op over de behoeftes van de gebruiker van haar digitale diensten. Die behoeftes veranderen met de tijd. Daar speelt CZAV op in, zodat de boer zich ‘thuis’ blijft voelen bij de coöperatie. Het jubileum van CZAV is een uitgelezen kans om vernieuwingen en uitbreidingen op dat gebied te introduceren. Zo is in het ontwerp van de nieuwe website rekening gehouden met het feit dat gebruikers steeds meer visueel zijn ingesteld. Een bezoek aan de site wordt ervaren als een beleving en de structuur voelt logisch. In de CZAV-app, waarmee klanten onder andere kunnen bestellen, zijn diverse uitbreidingen opgenomen. Deze uitbreidingen vindt de klant ook terug in het klantenportaal Mijn CZAV.

Het jubileum wordt gedurende het jaar op verschillende manieren belicht. Wat we al kunnen verklappen is dat de leden persoonlijk een feestelijk presentje krijgen overhandigd en in het magazine CZAV Actueel krijgen verschillende mensen binnen en buiten de coöperatie het woord. Ze vertellen uit eigen ervaring over het boerenvak, nemen ons mee in hun beleving bij 90 jaar CZAV en wat volgens hen het geheim daarachter is.

De ledenvergadering van CZAV wordt ieder jaar heel goed bezocht. CZAV kon samen met de telers terugkijken op een bijzonder jaar met extreme weersomstandigheden. 2018 bracht de coöperatie wederom goede jaarcijfers. Hierdoor kon er een nakorting van 1,3 miljoen euro worden teruggegeven aan de teler. Dit jaar was futuroloog en econoom Peter van der Wel te gast. Hij schudde het publiek wakker over wereldwijde ontwikkelingen op de korte en lange termijn en de mogelijke gevolgen daarvan. Tenslotte deed hij ook een oproep om snel tot actie over te gaan.

Voor meer informatie:
CZAV
Oostelijke Kanaalweg 5
4424 NC Wemeldinge
+31 (0)113 62 93 43
czav@czav.nl  
www.czav.nl  


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven