Stemt u op Van Gelder Groente en Fruit, Van Oers United of Scherpenhuizen?

BREEAM-Awards voor AGF-bedrijven Nederland

BREEAM is een afkorting van Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is een duurzaamheidskeurmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Een hoge BREEAM-score is van invloed op zowel de waarde, als op het groene imago van het gebouw en zou bovendien van invloed zijn op een gezondere en productievere werk- en leefomgeving.

Wereldwijd wordt BREEAM in meer dan 75 landen gebruikt en zijn meer dan 575.000 gebouwen BREEAM-gecertificeerd en meer dan 2,2 miljoen geregistreerd voor certificatie. In Nederland waren er in 2018 zo’n 28 gebouwen met deze certificering.

Beoordeling vindt plaats op de volgende onderdelen: management, gezondheid, energie, water, transport, materialen, afval, landschap en ecologie en vervuiling. Op grond van het aantal hierop verleende punten wordt het BREEAM-keurmerk toegekend met de ook in Nederland gehanteerde termen Pass, Good, Very Good, Excellent of Outstanding.

Jaarlijks worden de best presterende bedrijven uitgenodigd om mee te dingen naar de BREEAM Awards in Londen. Dit is een precieuze uitreiking van wereldwijd de best presterende bedrijven.

Van alle in 2018 BREEAM gecertificeerde bedrijven zijn 54 bedrijven genomineerd op basis van hun uitstekende prestatie voor deze AWARDS. Van de 54 wereldwijd mogen we trots stellen dat van de 5 genodigden uit Nederland er maar liefst 3 AGF-bedrijven tussen zitten.

Er bestaat ook de mogelijkheid tot het winnen van de publieksprijs. Deze wordt uitgereikt aan het bedrijf wat de meeste stemmen krijgt door middel van stemmen op de website.

Wat zou er mooier zijn dan genoeg AGF’ers bereid te vinden om op 1 van onderstaande mooie Nederlandse bedrijven te stemmen?

Neem dus even 3 seconden de tijd om op uw favoriet AGF-bedrijf te stemmen via de volgende link:

https://www.breeam.com/awards/vote/your-breeam/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.