Theunisse en ADAgro kiezen voor TT+ precisielandbouw van Van Iperen

Sinds 1 januari 2019 stelt Van Iperen het TT+-concept voor precisielandbouw onder licentie beschikbaar voor haar handelspartners. Theunisse BV en ADAgro BV zijn de eerste partners, die recent het TT+-partnercontract getekend hebben en hiermee expliciet kiezen voor TT+-precisielandbouw van Van Iperen. Als TT+-partner kunnen zij nu TT+ ook aan hun klanten aanbieden. Vanuit Van Iperen ontvangen zij hiervoor de benodigde training en marketingondersteuning, inclusief een marketing toolbox.

Op donderdag 7 februari tekenden John Dingemans en Henk de Vlieger (mede-eigenaren) namens Theunisse het TT+-partnercontract: “Als jonge ondernemers met nog een lange horizon zien wij de enorme potentie van precisielandbouw. Precisielandbouw is in onze ogen de toekomst. Het door Van Iperen ontwikkelde TT+-concept sluit hier perfect bij aan. Het geeft onze klant een prachtig tool om op eenvoudige wijze zijn teelten door middel van gerichtere inzet nog beter te laten renderen.” Tijdens de Theunisse akkerbouwavonden op 14 en 19 februari wordt TT+ direct geïntroduceerd richting de klanten van Theunisse.

Dick van den Bogert (mede-directeur) tekende het contract namens ADAgro: “Precisielandbouw is een wezenlijk onderdeel van de toekomstige bedrijfsvoering van onze klanten. Het doel is rendement te verhogen en tegelijkertijd efficiënt met uitgangsmaterialen, meststoffen en gewasbescherming om te gaan en de basis, ‘onze bodem’ te koesteren voor de volgende generaties.”

Peter Kalkman (commercieel directeur), namens Van Iperen aanwezig tijdens de tekensessie: “Hiermee zetten we een belangrijke stap in het toegankelijk maken van precisielandbouw voor alle telers in Nederland”.

Over het TT+-concept
In augustus 2016 bracht Van Iperen als eerste in Nederland een totaalconcept voor precisielandbouw op de markt, het TT+-concept. Met TT+ haalt de teler maximaal rendement uit zijn perceel door aan de basis te zorgen dat de plant optimaal kan groeien. Dit levert gemiddeld 2 ton meeropbrengst per jaar met een betere kwaliteit. Op een manier die nauwelijks extra inspanning kost.

In juni 2018 werd de nieuwe online TT+-omgeving gelanceerd. Als onderdeel van het succesvolle precisielandbouwconcept TT+, ondersteunt de nieuwe omgeving de teler op geheel eigentijdse wijze in het maken van betere teeltbeslissingen. Alle data wordt overzichtelijk beschikbaar gesteld en de teler kan zelf eenvoudig taakkaarten maken. Daarbij wordt de teler geheel ontzorgd.

In december 2018 werd de nieuwe website gelanceerd. Met het ondertekenen van het TT+-partnercontract door Theunisse en ADAgro wordt een volgende belangrijke stap gezet in het breed in de markt zetten van TT+ en het voor iedereen toegankelijk maken van precisielandbouw. www.ttplus.nl 

Voor meer informatie:
Van Iperen
Smidsweg 24
3273 DK Westmaas
+31(0)186 578 888
www.iperen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.