Stabiele exportprijs Chinese knoflook te danken aan goede kwaliteit

"Na het Chinese Nieuwjaar zijn de prijzen van knoflook uit de verschillende Chinese teeltgebieden gestegen. De exportprijs van onze knoflook liet echter weinig schommelingen zien rondom het Chinese Nieuwjaar. Dit gold ook voor de prijs van onze verse gember," vertelt de heer Liu. 

"We telen onze eigen knoflook en hebben coöperaties in Shandong en Anhui. We telen de normale witte knoflook en pure witte knoflook. De kwaliteit van onze producten is stabiel en we beschikken over voldoende bewaarcapaciteit. Dit betekent dat de exportprijs van onze knoflook ook zeer stabiel is. Momenteel exporteren we voornamelijk naar Dubai en andere markten in het Midden-Oosten, evenals naar Oekraïne en markten in Zuidoost-Azië."

"Chinese knoflook heeft een groot concurrentievoordeel op de internationale knoflookmarkt. Dit is in de eerste plaats te danken aan de hoge kwaliteit van Chinese knoflook. Ten tweede is de productie stabiel en dit garandeert een consistente aanvoer. De Chinese knoflooksector voorziet in de vraag naar hoogwaardige knoflookproducten van high-end markten zoals Europa." 

"Naast knoflook zetten we ook verse gember af. We exporteren onze gember vooral naar Zuidoost-Azië en Europa. Een klein deel wordt naar Zuid-Afrika geëxporteerd. We verkopen ook zoete aardappelen maar de markt voor dit product is momenteel slecht. We hebben 10.000 ton zoete aardappelen beschikbaar voor de retail omdat we ons areaal hebben vergroot en de opbrengst per hectare is toegenomen. We hopen er de komende 2 tot 3 maanden afnemers voor te vinden, met name in Europa."

 

Mr. Liu

Whatsapp number: +86 13590026063 

E-mail address: 1360248019@qq.com  

WeChat ID: LQH12LQH 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.