Profix IT Solutions:

"Toename groei gebruik specifieke AGF-software"

"Steeds meer bedrijven zien het nut in van werken met professionele bedrijfssoftware", aldus Erik de Klerk. "Maar dan wél software die specifiek gericht is op de AGF-branche."

"Sinds anderhalf jaar hebben we weer 18 nieuwe implementaties gedaan en/of bijna afgerond. Het mooie en leuke is de diversiteit van de projecten," aldus Erik.

"Profix AGF software is erop ingericht om te voldoen aan de “nét iets andere manier." De Profix AGF software is zo ontwikkeld, dat er heel veel functionaliteiten flexibel ingericht kunnen worden. Wij richten dan ook de software in op basis van het proces van de klant, in overleg met de klant, in plaats van dat wij of de software bepaalt hoe ze moeten gaan werken."

"Het succes heeft zich inmiddels wel bewezen en geleid tot vele mooie, diverse projecten. Ook binnen de AGF zijn er namelijk veel verschillende bedrijfsprocessen. Zo doet een importeur, exporteur, groothandel of handelaar in vollegrondsgroenten (zoals uien, wortelen en aardappelen) hun dagelijkse werkzaamheden allemaal op een andere manier. Eén softwaresysteem voor deze verschillende typen bedrijven was dan ook een hele uitdaging, omdat ze allemaal iets anders vragen van onze Profix AGF software."

Groothandel
"Eén grote gerenommeerde groothandel met meer dan 30 systeemgebruikers was al een tijd op zoek naar een nieuw softwaresysteem, dat hen nog steeds vergelijkbare snelheid biedt, als de vroegere DOS-systemen. Nu de implementatie is afgerond, profiteren ze van én snelheid, zoals ze dat gewend waren, én van de nieuwste technieken, zoals men in deze tijd mag verwachten," aldus Erik. 

Veel bedrijven die nog met verouderde software werken, zijn huiverig om over te stappen, omdat men bang is voor performance verlies. "Echter onze Profix AGF software heeft zich wel bewezen, aldus Erik de Klerk. Dit in combinatie met nieuwe technieken (zoals bijvoorbeeld Dashboards/BI) zorgt er alleen maar voor dat men nog beter kan werken dan voorheen."

Uienverwerking/handel
Eén Factory Of The Future, gecombineerd met Profix AGF software voor de handel moet voor een innovatieve uienhandelaar/verwerker een concurrentievoordeel op gaan leveren. De fabriek is inmiddels al vergevorderd qua bouw en er wordt nog hard gewerkt aan koppelingen met de fabriek voor het heen en weer sturen van de berichten zodat beide systemen optimaal op elkaar afgestemd worden.

Naast deze koppelingen zijn er ook andere mooie functionaliteiten ontwikkeld, zoals koppelingen met een weegbrug en een rittenregistratie-app voor chauffeurs.

"Deze innovatieve uienhandelaar/verwerker zocht een partij die niet alles via standaard software implementeert, maar wilde een tailormade systeem dat precies aansloot op hun processen. Door het toch ook generiek te maken kunnen nu ook andere vollegrondsgroenten bedrijven hiervan profiteren. We zijn nu een heel goed alternatief voor de huidige aanbieders die traditioneel deze markt bedienen. Ook in deze markt wordt namelijk flexibiliteit gevraagd", vervolgt de Klerk. 

Import
Ook zijn er weer diverse importeurs geïmplementeerd met Profix AGF. "Waar het vroeger met de importeurs begonnen is voor Profix IT Solutions, blijft Profix AGF nog steeds zeer sterk in commissiehandel en bijbehorende afrekenfunctionaliteiten. Ook hier ziet men de trend van het nog beter presenteren van data door bijvoorbeeld flexibele Dashboards/BI en schermen met validatie en gefilterde data, zodat medewerkers in één oogopslag kunnen zien wat er met bepaalde partijen/orders aan de hand is en/of wat er mee gedaan moet worden."

Van klein tot groot
"De geïmplementeerde bedrijven variëren erg in grootte. Of het nu een grote groothandel is met eigen loods of een importeur met twee medewerkers, wij helpen iedereen", aldus Erik de Klerk. "Dit zorgt er dan ook voor dat we een hele mooie mix hebben van klanten met allerlei verschillende processen. Door de verschillen profiteren de bedrijven ook van elkaar. De kennis, omdat wij alleen maar AGF ademen, verspreidt zich dus ook over de verschillende bedrijven en/of markten."

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
"Naast de 18 implementaties hebben we ook vele demonstraties van onze Profix AGF software mogen geven. Daaruit kwam steeds naar voren hoe gebruiksvriendelijk en overzichtelijk de software is."

Voor meer informatie:
Erik de Klerk
Profix IT Solutions
076-2011402
info@profix-it.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.