WeGrowOrganic ontvangt eerste biologische uien uit Nieuw-ZeelandOnlangs heeft WeGrowOrganic de eerste biologische uien uit Nieuw-Zeeland ontvangen. "Gezamenlijk met onze teler trekken wij op om zowel teelt als afzet af te stemmen op de Europese markt. Dit heeft geresulteerd in het ontvangen van de eerste containers deze week. Met de biologische ui uit Nieuw-Zeeland kunnen we in de periode dat er geen Nederlands product beschikbaar is kwalitatief mooie ui aanbieden en klanten jaarrond voorzien van biologische uien", aldus het bedrijf. 

"Kenmerkend voor de uien uit Nieuw-Zeeland is de vorm die gelijk is aan de Nederlandse ui, goede kleur en de mooie huid. Een ander voordeel is dat de ui langer goed blijft in de winkels. Gisteren hebben we een dag met de teeltspecialisten vergaderd en samen optimalisatie uitgewerkt voor dit project. Volgend jaar gaan we weer verder met deze biologische uien uit Nieuw Zeeland", besluit WeGrowOrganic.

Voor meer informatie:
Wouter Snippe
WeGrowOrganic
+31651670416
wouter@wegroworganic.nl 
www.wegroworganic.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.