Coppens Mechanisatie, Mechan Groep

Mechanisatiebedrijven bundelen krachten in nieuw partnerschap

Coppens Mechanisatie uit het Brabantse Wouw wordt partner van Mechan Groep in het dealerbedrijf Steenbergen Mechanisatie te Numansdorp. Als dealer van onder meer Fendt, Agrifac, Lemken, AVR, Husqvarna en Thaler is Steenbergen Mechanisatie een bekend en vooraanstaand landbouwmechanisatiebedrijf in de Hoeksche Waard en omstreken.

“De kennis en ervaring van Evert van Oers en Martijn Coppens combineren we met de expertise, kracht en schaalvoordelen van Mechan Groep. In deze slagvaardige samenwerking staat de behoefte van de klant uiteraard centraal en samen maken we zo een volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf. ”, zegt Eric Kraan, COO van Mechan Groep. “Coppens en Steenbergen vormen een nieuwe combinatie, die diepgeworteld is in de Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee en beschikt over uitstekend DNA met bewezen ondernemerschap en uitstekend vakmanschap”.

Coppens Mechanisatie is sinds twee jaar een samenwerking tussen Martijn Coppens en Evert van Oers. Coppens Mechanisatie is dealer van verschillende gerenommeerde merken voor landbouwmechanisatie, beregeningstechniek en Tuin & Park machines en internationaal actief. “Wij kijken uit naar de samenwerking en middels deze ontwikkeling zijn er voor alle partijen diverse synergie-effecten te realiseren die onder andere bijdragen in het ontzorgen van onze klanten,” zo licht Martijn Coppens toe. 

Mechan Groep is tevens eigenaar van de dealers Niestijl Mechanisatie in Siddeburen, Vohamij in Heythuysen en sinds recent ook mede-eigenaar van Gebr. Bonenkamp in Tiel en IJsselstein. Mechan Groep is in Nederland onder andere distributeur van de tractormerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Afgelopen jaar investeerde het bedrijf ook al in een groot occasioncenter met de oprichting van Mechan Next en de overname van Harvest4You in Veghel. Daarnaast levert het bedrijf een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector. Moederbedrijf Mechan Holding is als distributeur ook actief in België en Afrika. 

Voor meer informatie:
Simon Kram
Mechangroep
Tel: +31(0)342 45 95 41
s.kram@mechangroep.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.