MSC Mediterranean Shipping Company

Vlissingen toegevoegd aan Noord-Europa/West-Afrika Service

Vanaf 18 september zal de Italiaans-Zwitserse rederij MSC de haven van Vlissingen wekelijks, rechtstreeks aanlopen. De schepen zullen na de haven van Antwerpen, Vlissingen aandoen en vervolgens de weg voortzetten richting West-Afrika. De MSC Alabama zal het eerste schip zijn dat op 18 september vanuit Vlissingen vertrekt.

Angola Express Service
De toevoeging van Vlissingen aan het schema is onderdeel van het aanpassen van de ANGOLA EXPRESS Service tussen Noord-Europa en West-Afrika. Deze verandering zorgt voor een snelle, directe service naar Senegal, Guinee en Ivoorkust. De rotatie van de Angola Express Service bestaat daarmee vanaf medio september uit de havens van Sint-Petersburg, Antwerpen, Vlissingen, Le Havre, Sines, Las Palmas, Dakar, Conakry, San Pedro, Lomé en Luanda.

De haven van Vlissingen is voornamelijk toegevoegd vanwege de export van uien en aardappelen vanuit Nederland naar West-Afrika. Op de lijn wordt grotendeels AGF producten vervoerd. MSC Mediterranean Shipping Company biedt de mogelijkheid om containers over te slaan op het wereldwijde netwerk via de transitterminals van Le Havre en Las Palmas.

Voor meer informatie:
MSC Mediterranean Shipping Company
(Nederland) B.V.
Westblaak 216-218
3012 KP Rotterdam
Tel: +31 10 217 8600
NLD-info@msc.com  
www.msc.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven