Chinese exporteur biedt geschilde uien aan

Uien worden in verschillende gebieden van China geteeld. De afgelopen jaren zijn, naast traditionele uien met schil, geschilde uien op de markt in populariteit gestegen. Dit komt vooral door het gemak. Naast het behoud van alle voedingswaarden van de uien besparen ze voorbereiding en tijd voor het klaarmaken van een maaltijd.


Geschilde uien


Uien

China kent een grote uienteelt en levert kwaliteitsproducten. Uien worden er vooral geteeld in Gansu, Yunnan, Henan, Jiangsu, Shandong en in andere gebieden. Door het aanbod uit verschillende teeltgebieden in verschillende periodes kunnen geschilde uien het hele jaar door afgezet worden.


Diepgevroren gesneden uien


Uien

Henan Junzhi’an Food Co is een modern teeltbedrijf dat uien, aardappelen, gember en knoflook gedurende het hele jaar teelt en afzet. Momenteel worden de producten van het bedrijf vooral geëxporteerd naar Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Zuidoost- Azië en andere landen en streken. Dankzij moderne teeltprocessen en verschillende afzetkanalen is Henan Junzhi'an Food Co in staat om voldoende aanbod te leveren. Het bedrijf hoopt met inkopers over de hele wereld te werken die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van nieuwe zakelijke mogelijkheden. 


Knoflook


Gember

Voor meer informatie:
王俊杰
Henan Jun's Safe Foodstuffs 
Whatsapp:+86 132 1329 3300 
Email: junzhian2019@163.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.