Nieuwe agrarische beurs:

Landbouwvakdagen West-Nederland 2020 een feit

CNO-Expo heeft met landbouwbedrijf Helder naast de A7 in Middenbeemster een uitstekende locatie gevonden voor de Landbouwvakdagen West-Nederland in 2020. “We zijn erg enthousiast, we moesten namelijk altijd ver reizen om een beurs te bezoeken waar we dan niet eens onze leveranciers tegenkwamen”, vertelt Gerard Helder van de Maatschap Helder, die 153 ha landbouwgrond bezit. "Er zitten hier in Noord-Holland veel grote rundveeboeren en agrarische bedrijven met veel grond die nog geen beurs kennen in het Westen."

Demonstraties
De melkvee- en omliggende akkerbouwbedrijven bieden de beurs veel mogelijkheden op het gebied van demonstraties. Bezoekers kunnen demonstraties op het gebied van voer en robotisering verwachten. Ook worden er verschillende merken trekkers getest op een speciaal daarvoor uitgestippeld parcours. De organisatie is daarnaast bezig om genetica meer onder de aandacht te brengen. Met deze ervaringen hoopt de organisatie het hele gezin een dag vol inspiratie, nieuwe kennis en beleving te bieden. 

11-12-13 maart 2020
De landbouwvakdagen West-Nederland zullen plaatsvinden op 11, 12 en 13 maart 2020 van 13.00 tot 21.30. Het is een vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, vollegrondsteelt, bosbouw en groentechniek. Zowel de parkeerplekken als de beurs zelf zijn vanaf de A7 te zien. 

Bron: CNO-EXPO


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven