Fotoreportage Nederlanders en Belgen op de Fruit Attraction

Tholen – Afgelopen dinsdag, woensdag en donderdag werd in Madrid de Fruit Attraction gehouden. In acht hallen toonden 1.800 bedrijven uit 130 verschillende landen wat zij in huis hebben. Elk jaar nemen de bezoekersaantallen toe en dit jaar verwachtte de beursorganisatie zo’n 90.000 bezoekers.


Wim Waterman, Erik Waterman, Pieter Jaarsma en Henri Hendrikse van Waterman Onions

Klik hier om de fotoreportage van de Nederlandse en Belgische standhouders te bekijken.

De meeste Nederlandse bedrijven, waaronder ook de uienbedrijven, waren te vinden op of nabij het Holland Paviljoen. De meeste Belgen stonden een paar gangpaden verder in de welbekende wit/gele VLAM-stands. In hal 10, waar de meeste Nederlanders en Belgen stonden, was het alle dagen goed druk. Ook de laatste beursdag waren er nog veel bezoekers, maar tegen een uur of 3 in de middag waren veel mensen huiswaarts gekeerd en was het rustig in de wandelgangen. De vrij drukke laatste beursdag is het gevolg van het aanpassen van de beursdagen. Voorheen werd de beurs georganiseerd van woensdag tot vrijdag, dit jaar van dinsdag tot donderdag.


Jordi Calatayad en Rene Vanwersch van Mulder Onions met Ballo Broulaya uit Mali

Opvallend was de focus die er lag op verpakkingen. Kartonnen shakers, veel top seal verpakkingen en biologisch afbreekbare folies in alle soorten, kleuren en maten waren overal te vinden. De focus op biologisch was dit jaar iets minder prominent aanwezig. De bedrijven die zich op de biologische markt richten deelden een hal met de bloemen- en plantenbedrijven, die dit jaar voor de tweede keer aanwezig waren. 

Klik hier om de fotoreportage van de Nederlandse en Belgische standhouders te bekijken.

De internationale fotoreportages zullen maandag op AGF worden gepubliceerd.


Harmen Boels en Andre Setz van Freeland


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.