Samenwerking Mechan Groep/Harvest4You en Epic Auctions

Eerste veiling jong gebruikte tractoren en agrarische machines "een succes"

De eerste veiling die in samenwerking met Epic Auctions werd georganiseerd door Mechan Groep en Harvest4You was een groot succes. Geïnteresseerden konden de bijna 200 kavels zelf bekijken in Veghel tijdens de ‘Kijkdagen’ en daar vervolgens tot woensdag 27 november online op bieden. De jong gebruikte tractoren en machines waren afkomstig van relaties en dealers van Mechan Groep. Eric Kraan was als Chief Operating Officer van Mechan Groep verantwoordelijk voor dit initiatief en spreekt van een groot succes.

“Het aantal verkochte kavels was boven verwachting en het resultaat stemt ons tot tevredenheid. Zeker omdat een dergelijke veiling nog nooit eerder vertoond is in Nederland”, aldus Eric. “De samenwerking met Epic Auctions verliep goed en zowel onze dealerorganisaties als wijzelf hebben er ook veel van geleerd. Opmerkelijk was bijvoorbeeld dat de biedingen vanuit werkelijk heel Europa binnenkwamen.” De organisatie overweegt dan ook om van de veiling een jaarlijks of wellicht zelfs halfjaarlijks evenement te maken. “Zo bieden wij de AGCO-dealers de mogelijkheid om hun gebruikte trekkers en machines aan een groot internationaal publiek aan te bieden.”

De kijkdagen vonden plaats op het terrein van Harvest4you en Mechan Next in Veghel. Hier heeft Mechan Groep sinds begin dit jaar een groot occasioncentrum voor tractoren, oogstmachines en landbouwwerktuigen. Mechan Groep is in Nederland onder andere distributeur van de tractormerken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Daarnaast levert het bedrijf een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector. Het moederbedrijf Mechan Holding is als distributeur ook actief in België en Afrika. 

Voor meer informatie
Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld
+31(0)342 - 45 95 41
E: info@mechangroep.nl    
W: www.mechangroep.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.