Van den Berge Techniek viert opening van nieuw bedrijfspand

“Met dit nieuwe pand zijn we in ruimte verdriedubbeld”

Tholen - Na een tijd van voorbereidingen, opbouw en een forse verhuizing was het donderdagavond zover: onder het genot van een hapje en drankje konden klanten en relaties van Van den Berge Techniek het nieuwe bedrijfspand in Kapelle komen bewonderen. “Het was een gezellige drukte met zo’n 80 bezoekers”, vertelt Johan van den Berge. “De opening was gelijk een soort open dag voor onze klanten, die meteen een kijkje hebben kunnen nemen in het nieuwgebouwde pand.” Uit de AGF-sector waren er ook enkele uientelers aanwezig.Van den Berge Techniek heeft de komende jaren alle ruimte om te groeien: het team verhuist van een ruimte van 200 m2 naar een van 600 m2. “Wegens ruimtegebrek op de oude locatie moesten we dikwijls de gemaakte machines bij de klanten samenstellen. Nu hebben we de mogelijkheid om  in ons nieuwe pand de machines samen te stellen en te testen, waardoor we bij de klant in kortere tijd de machines kunnen plaatsen. Ons machinepark zelf is met de verhuizing nog niet uitgebreid, maar daar is nu voldoende plaats voor. We kunnen wel weer even vooruit!”Van den Berge Techniek
Van den Berge Techniek houdt zich vooral bezig met metaalbewerking, onderhoud en reparaties van machines. Daarnaast richt het bedrijf zich ook op aanpassingen van sorteerprocessen en ontwerpen. Van den Berge Techniek biedt hulp op locatie of in de eigen werkplaats aan en beschikt over diverse metaalbewerkingsmachines. 

Voor meer informatie:
Johan van den Berge
Van den Berge Techniek
T: 0113-405031
E: johan@vandenbergetechniek.nl  
W: www.vandenbergetechniek.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.