Johan Deprez, Deprez Handling Solutions

"Amerikanen komen helemaal naar Kortemark voor onze automatisering"

Tholen – Deprez Handling Solutions verhuisde in 2016 voor de derde keer naar Kortemark, op een nieuwe locatie, waar genoeg ruimte is voor uitbreiding. 2019 was een veelbewogen jaar voor Deprez: het bedrijf werkte aan diverse nieuwe projecten, maar ook mooie vervolgprojecten stonden er vorig jaar op de planning. “We hebben deel 2 van een fritesbedrijf gerealiseerd, maar ook bij een groot bedrijf in de versmarkt hebben we een nieuwe installatie geleverd. Tevens zijn we begonnen aan een relatief klein project in de Verenigde Staten, maar orders voor de toekomstige projecten van dit bedrijf stromen binnen. Amerikanen loven onze automatisering en innovatieve oplossingen”, vertelt Johan Deprez van Deprez Handling Solutions.


Johan Deprez met een werknemer

Opbouwen duurzame relatie
“Als een klant bij ons aanklopt voor een oplossing nodigen wij de klant graag uit bij ons in Kortemark. Samen met de klant gaan we op zoek naar een oplossing en bezoeken we soortgelijke projecten. Als je de juiste en relevante dingen laat zien aan de klant, schept dat vertrouwen. Het opbouwen van een duurzame relatie met de klant is in deze branche ontzettend belangrijk. Door altijd onze afspraken na te komen en correct te zijn in alles, kunnen we ons onderscheiden”, aldus Johan. “We zijn zeker niet de goedkoopste in de markt, maar die willen we ook helemaal niet zijn. We richten ons op het topsegment van de markt en door ervaring, kennis en de juiste partnerships hebben we voor elk probleem de juiste op maat gemaakte oplossing.”


Verticaal magazijn voor stalen buizen en profielen


Uitbreiding
Voor de komende jaren staat er een flinke uitbreiding bij Deprez op de planning. “Mits de nodige vergunningen hopen wij binnenkort de oude gebouwen te slopen en te vervangen door nieuwe gebouwen, inclusief een moderne volautomatische poedercoating. Hierbij zullen we ons optimaal  focussen op energiezuinigheid en duurzaamheid, o.a. met opnieuw zonnepanelen te plaatsen op alle nieuwe daken. Door alle processen in eigen beheer te hebben, kunnen we transport zoveel als mogelijk vermijden, zodat we zo duurzaam en efficiënt als mogelijk kunnen werken”, zegt Johan. “Naast de zorg voor het milieu dat een uitdaging is, is ook het vinden van goed en geschikt personeel een uitdaging. Door het bieden van de nodige opleiding, een fijne werkplek en een enthousiaste teamgeest, proberen we werknemers aan ons te binden.”


De Maestro

“Schoenmaker blijf bij uw leest”
Hoewel Deprez Handling Solutions zeer veel machines zelf produceert, staat het bedrijf sterk in partnerships. “We hebben niet de ambitie om bijvoorbeeld zelf wasinstallaties of optische sorteermachines te gaan ontwikkelen. Er zijn voldoende goede machineleveranciers op de markt waar wij mee samenwerken. Als er een gat in de markt zou zijn, willen wij daar wel inspringen, maar dan moet het wel passen bij onze activiteiten. Echter ligt onze R&D-afdeling niet de hele dag te slapen, maar werken ze aan talloze projecten”, zegt Deprez. “We proberen echter niet te hard, maar stap voor stap te groeien. Aan orders geen gebrek, maar onze focus ligt op het afleveren van de allerbeste oplossingen.”


Lasrobot

Voor meer informatie:
Johan Deprez
Deprez Handling Solutions
Lichterveldestraat 129A
8610 Kortemark
+32(0)51 5814 91
sales@deprez.be 
www.deprez.be 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven