Ruud Schreurs nieuwe technisch directeur Sormac

Sormac B.V. heeft een sterke groei doorgemaakt in zowel productaanbod als aantal medewerkers. Naar verwachting zet deze groei zich in de komende jaren voort. Daarom is besloten tot een uitbreiding van de directie. Per 1 januari 2020 is Ruud Schreurs aangesteld als technisch directeur.

Ruud Schreurs deed veel ervaring op in diverse functies binnen Sormac, met name in zijn laatste functie als Manager Engineering / R&D. “De keuze voor Ruud was mede door zijn technische kennis, krachtige persoonlijkheid en ervaring binnen Sormac een logische stap voor het steeds groter wordende Sormac”,  aldus algemeen directeur Bert Haffmans.

De huidige directie met algemeen directeur-eigenaar Bert Haffmans, commercieel directeur Roy Lemmen en financieel directeur Roel van Essen  wordt nu gecompleteerd met Ruud Schreurs als technisch directeur. Hiermee zijn alle specifieke operatiegebieden evenwichtig binnen de directie vertegenwoordigd.

Na het cum laude afronden van zijn bachelor opleiding Mechanical Engineering bij de Fontys Hogeschool in Venlo is Ruud Schreurs sinds februari 2011 in dienst bij Sormac, waar hij alle stappen doorliep van engineer tot Manager Engineering  / R&D.

Sormac is er van overtuigd met deze stap een solide basis te hebben gelegd voor een verdere groei.

Voor meer informatie:
Sormac B.V.
Huiskensstraat 68
NL-5916 PN Venlo
Tel: +31 [0]77 351 84 44
info@sormac.nl
www.sormac.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.