LC Packaging tekent voor nieuwbouw op Hines Fresh Park Venlo

Tholen - De groei bij LC Packaging zit er goed in. Afgelopen jaar werd al de eerste paal geslagen voor het nieuwe hoofdkantoor van LC Packaging in Waddinxveen, afgelopen week werd ook de bouw van een nieuw pand voor dochteronderneming Hagens Verpakkingen op Hines Fresh Park Venlo verzegeld tijdens de Fruit Logistica in Berlijn.


Bart Holleman (Wijnen Bouw), Michel Klaverdijk (LC Packaging) en Jan Vorstermans (Hines Fresh Park Venlo)

LC Packaging is met zijn dochteronderneming Hagens Verpakkingen al enkele jaren op het Venlose handelsterrein actief, maar aangezien de huidige locatie verouderd is, koos het verpakkingsbedrijf voor de bouw van een nieuw pand. "Omdat veel klanten op Hines Fresh Park Venlo gevestigd zijn, is het voor ons een strategische locatie. We kunnen de verpakkingen zo bij onze klanten naar binnen rijden. Dit is niet alleen efficiënt en duurzaam, maar zorgt er ook voor dat wij snel aan onze klanten kunnen leveren", vertelt Michel Klaverdijk.

De core-business van de Venlose locatie is dan ook het opzetten van kartonnen verpakkingen voor haar klanten. "Daarnaast biedt het Duitse achterland ook voor de toekomst veel potentie. Naast karton produceert LC Packaging diverse soorten verpakkingen, zoals FIBCs (big bags). Deze nieuwe locatie kan in de toekomst ook mogelijkheden bieden voor de opslag van dit type verpakkingen voor bijvoorbeeld de Duitse markt", aldus Michel. Op deze locatie zijn in het hoogseizoen 15-20 medewerkers werkzaam.  

Vanaf maart zal de nieuwbouw van het 12 meter hoge pand aanvangen. De nieuwbouw telt een oppervlakte van bijna 9.000 m2. De bouw zal worden uitgevoerd door Wijnen Bouw, dat welbekend is op het terrein en voor verschillende buren al de bouw verzorgde. Directeur Bart Holleman was dan zelf ook naar de beurs gekomen om de overeenkomst te tekenen. De oplevering van het nieuwe pand is 1 december 2020.

Ook Jan Vorstermans van Hines Fresh Park Venlo toonde zich een tevreden man. "Opnieuw heeft een aansprekende partij gekozen voor nieuwbouw op ons bedrijventerrein. Inmiddels zijn hier ruim honderd bedrijven verzameld die – direct of indirect – met fresh en food aan de slag zijn. Met Duitsland als achterland is dit de place to be om de klanten van verse producten te voorzien."

Voor meer informatie:
Michel Klaverdijk
LC Packaging
mklaverdijk@lcpackaging.com 
www.lcpackaging.com

Bart Holleman
Wijnen Bouw
b.holleman@wijnenbouw.com 
www.wijnenbouw.com 


Jan Vorstermans
Hines Fresh Park Venlo
jan.vorstermans@freshparkvenlo.nl
www.freshparkvenlo.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven