Massey Ferguson voert full-line distributie verder door

Per 1 maart zal het Massey Ferguson dealerschap van Abemec Gemert worden overgedragen aan Rovadi te Ysselsteyn. Het MF dealerschap van Abemec Gilze en Waalwijk wordt per 1 september 2020 beëindigd.

Distributeur Mechan Groep geeft hiermee verder vorm aan de full-line exclusieve distributie strategie van het Amerikaanse Agco concern, eigenaar van Massey Ferguson, Fendt en Valtra.

Massey Ferguson heeft een breed assortiment MF tractoren, verreikers, persen, combines, hooibouwmachines en technologie. Om aan de verwachting van professionele gebruikers te voldoen, voert het toekomstige Massey Ferguson dealernetwerk de MF full-line producten exclusief. 

Dealerorganisatie Abemec richt zich op verkoop, onderhoud en service van machines volgens de strategie die in november 2019 werd geïntroduceerd.

Mechan Groep distribueert Massey Ferguson en Valtra in Nederland en België. Fendt wordt in Zuid-Nederland door Agromec gedistribueerd en in de rest van Nederland door Mechan Groep Achterveld.

Voor meer informatie
Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld
+31(0)342 - 45 95 41
info@mechangroep.nl      
www.mechangroep.nl    

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.