Jelmer Elzinga gaat inkoopteam Waterman Onions versterken

Het inkoopteam van Waterman Onions zal vanaf maandag 23 maart wordt versterkt met de komst van inkoper Jelmer Elzinga. Samen met Remko Wilms en Nathan Rommens is Jelmer verantwoordelijk voor een zorgvuldig ingekochte productstroom, zodat het productie apparaat in Emmeloord zo efficiënt mogelijk kan draaien.

“De uienteelt in Noord- en Oost- Nederland groeit en wij groeien mee,” zegt directeur Wim Waterman. “Met de komst van Jelmer en daarmee de komst van onze derde inkoper, kunnen we de persoonlijke handelswijze, waar Waterman om bekend staat, waarborgen. En daarnaast onze aanpak gericht op maatwerk garanderen. Ook in de uienwereld maken we langzamerhand de stap naar een continu productieproces en hierbij is een gedegen inkoopbeleid een belangrijke voorwaarde voor de continuïteit.”

Geboren en getogen in Friesland is Jelmer opgegroeid op een traditioneel akkerbouwbedrijf met de focus op de bloembollenteelt.

“De ambitie om het ouderlijk bedrijf over te nemen, had ik echter niet,” licht Jelmer zijn stap naar de inkoopafdeling van Waterman toe. “Mijn interesses liggen simpelweg ergens anders. Bij de handel ligt mijn hart. Hier ben ik in de loop van mijn carrière wel achter gekomen. Mijn voorkeur voor Inkoop komt voort uit het feit dat ik in deze functie veel persoonlijk contact heb met agrarische ondernemers. Dat maakt het werk ontzettend leuk, zeer afwisselend en bovendien erg leerzaam.”

Voor meer informatie:
Waterman Onions
Hannie Schaftweg 12
8304 AR Emmeloord
+31 (0)527 617 496
info@waterman-onions.nl  
www.waterman-onions.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.