Magnus Kahl opent Europees kantoor

Magnus Kahl Seeds is een Australisch bedrijf dat uienzaad veredelt, produceert en afzet. In november 2019 lanceerde Magnus Kahl Seeds een Europees bedrijf met de naam Magnus Kahl Seeds BV.

James Ryan, Global Sales Manager: "Dit bedrijf is opgericht om de kwaliteit van de dienstverlening aan onze bestaande en toekomstige Europese klanten te verbeteren en om ons te helpen deze markt verder uit te breiden." 

De manager van Magnus Kahl Seeds BV is Geo Verstichel. Geo heeft uitgebreide ervaring in management, klantenservice en verkoopfuncties in gelijksoortige sectoren voor de zaadindustrie. Hij is enthousiast over de vooruitzichten in de EU en kijkt er naar uit om nieuwe klanten te ontmoeten en om aan de behoeften van vaste klanten te blijven voldoen.

Een voordeel van de activiteiten van Magnus Kahl Seeds BV is de mogelijkheid om voorraad te houden en een flexibelere leveringsservice aan de klanten te bieden. Het einde van het Europese bestel-seizoen nadert, maar Magnus Kahl Seeds heeft nog steeds zaadvoorraden beschikbaar.

"Onze halflange sjalotten-zaden, onze ronde meer traditionele sjalotten-zaden, onze echalion-rassen en ons diverse assortiment hybride en open bestoven uienrassen kunnen we nog leveren. Het is duidelijk dat de huidige wereldwijde situatie de levering van alle producten heeft bemoeilijkt, maar dankzij onze Europese basis zijn we erin geslaagd om alle bestellingen aan onze klanten te blijven leveren.

Voor meer informatie:
Geo Verstichel: geo@magnuskahl.com

James Ryan: james@magnuskahl.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.