Eric Douma herbenoemd als vicevoorzitter

Fije Visscher gekozen in Algemeen Bestuur LTO Noord

De ledenraad van LTO Noord heeft Fije Visscher unaniem verkozen tot lid van het Algemeen Bestuur van LTO Noord. Eric Douma kreeg het vertrouwen om nogmaals drie jaar vicevoorzitter te zijn. Ook dat besluit is unaniem genomen. 


Fije Visscher (links) en Eric Douma

Visscher is in het dagelijks leven kalverhouder in Nijkerk (Gld) en kijkt uit naar zijn nieuwe functie. “Ik ben betrokken, ondernemend, enthousiast en hoop zo een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de belangenbehartiging in het hele LTO Noord gebied. Alleen ga je snel, maar samen ben je sterker.” Visscher vertegenwoordigt in het bestuur de dierlijke sectoren.

Voor Douma, varkenshouder in Oosterwolde (Frl), is het zijn tweede benoeming. Graag blijft hij nog drie jaar aan LTO Noord verbonden. “De afgelopen periode hebben we de rol van de organisatie veranderd van reactief naar proactief en dat wil ik in de komende periode graag nog verder verbeteren. Intern is de organisatie versterkt en dat gaan de leden de komende jaren merken. Ook is er meer ruimte voor scholing van medewerkers, zodat we op het hoogste niveau kunnen blijven presteren.”

Voorzitter Dirk Bruins, melkveehouder in Dwingeloo (Dr), is blij met de verkiezing van Visscher en Douma. “Dit zijn twee verschillende mensen die allebei ledenbetrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan. Ze passen daardoor supermooi bij ons bestuur. Ook is het goed dat met de komst van Fije de dierlijke sectoren weer zijn vertegenwoordigd.”

Bron: LTO Noord


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven