Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Verdaasdonk opent vijfde boerderijwinkel

De vijfde boerderijwinkel van Verdaasdonk is de kroon op hun werk. Op 1 april jongstleden openden zij de deuren van deze nieuwste winkel in Boxmeer. Met een verkoopvloeroppervlakte van 320m2 is het prettig winkelen voor de klanten. Het aanbod is veelzijdig. Naast groenten en fruit worden er ook ambachtelijk gemaakte salades, maaltijden, noten, soepen, sauzen en jam aangeboden. Groothandel Gebrs van Aarle interviewde de eigenaren Peter en Marie-Claire Verdaasdonk en nam foto's van de nieuwe winkel.


Peter en Marie-Claire Verdaasdonk openen hun 5e boerderijwinkel

"“Wij werken veelal met regionale producten. Naast dit reguliere assortiment verzorgen wij ook complete BBQ’s, lunch, hapjesschalen, buffetten en natuurlijk niet te vergeten onze Verdaasdonk bakplaat. Tevens kan de klant hier vers vlees kopen van onze eigen slagerij en zijn aankopen afmaken met een mooi boeket verse bloemen. We willen het de klant naar de zin maken en ‘ontzorgen’ met een totaalassortiment,” aldus Peter Verdaasdonk.

Corona
Ontzorgen is een mooi begrip, zeker in deze coronatijd. Hoe gaat Boerderijwinkel Verdaasdonk hier mee om? “Het belangrijkste is veiligheid voor onze klanten en onze medewerkers. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM hiervoor. Daarnaast bieden wij een brengservice aan van 6 dagen per week zodat niemand zonder boodschappen en of maaltijden hoeft te zitten. Op dit moment zien wij een stijgende vraag naar maaltijden, zeker bij de oudere klanten. Naast de reguliere maaltijden kunnen klanten ook kiezen voor een balansmaaltijd met meer groenten, lage koolhydraten en mager vlees/vis. De klant kan zijn of haar bestelling telefonisch of online opgeven. Dit gaat allemaal op basis van vertrouwen. Onze website kent immers geen prijzen. De kassabon uit de winkel is de prijs, dus transparant en eerlijk daar staan wij voor.”


Vertrouwen
“Het gaat om een goed gevoel, je moet je als klant welkom en thuis voelen bij ons in de Boerderijwinkels. Wij werken met vaste verkoopteams en zijn een spil in het hart van het dorp waar onze klanten winkelen. Er is nog tijd voor een persoonlijk praatje. Onze klanten zijn ons heel trouw en dat blijkt ook uit het zegeltjes-spaarprogramma waar zo’n 95% van de klanten aan mee doet. Hiermee kunnen zij sparen voor leuke producten of een korting op de aankopen. Daarnaast trekken wij eenmaal uit alle ingeleverde kaarten een klant van de maand bij elk filiaal. Dit zorgt ook voor klanten- en teambinding.”

Toekomst
“Wij kijken als ondernemer altijd vooruit. Waar is behoefte aan en waar liggen kansen? We werken met de mooiste producten uit de regio en zijn blij met de partners waar we mee samenwerken. Met de meeste werken we al jaren lang samen zoals met onze AGF leverancier Gebrs van Aarle. Wij voelen ons er thuis als klant en spreken dezelfde taal. Ook hier komt vertrouwen weer om de hoek kijken. We zien de toekomst positief tegemoet, ook in deze coronatijd.”"

Voor meer informatie
Boerderijwinkel Verdaasdonk
T  0485 38 47 19
info@ikgavoorvers.nl
www.ikgavoorvers.nl

 

Gebrs Van Aarle
marketing@aarlegebrs.nl 
www.gebrsvanaarle.eu  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven