Eelco de Wijk, Tentverhuurmakelaar en Bed-Stay:

"Binnen mum van tijd realiseren we een complete huisvestingsaccommodatie op locatie"

Tholen - Tentverhuurmakelaar en Bed-Stay zijn al jaren actief als leveranciers van mobiele hostels en bedden voor o.a. evenementen en noodopvang. Inmiddels heeft het bedrijf haar vleugels uitgeslagen naar flexibele huisvestingsoplossingen voor seizoenswerkers. "We hebben een breed assortiment, dat varieert van losse bedden tot complete huisvestingsprojecten. Doordat we beschikken over een grote eigen voorraad en samenwerken met vaste partners kunnen we binnen korte tijd een complete huisvestingsaccommodatie realiseren", vertelt Eelco de Wijk.

"Zo bieden we de mogelijkheid om zowel kleine als grote groepen mensen tijdelijk te voorzien van een comfortabele slaapplaats zonder verlies van privacy en comfort. Alle oplossingen worden geleverd met hoge hygiëne- en veiligheidsstandaarden", benadrukt Eelco. Hij benadrukt dat de oplossingen die ze bieden puur geschikt zijn voor tijdelijk gebruik. "Doorgaans wonen arbeidsmigranten hooguit acht weken in onze huisvestingslocaties. De huisvesting, die wij bieden, is uitgerust met alles wat in een normale woonsituatie benodigd is. Bewoners kunnen beschikken over hun eigen slaapvertrek met daarin een bed, tafel en stoel. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van gezamenlijke voorzieningen zoals woonkamer, keuken en sanitair. Werknemers zullen buiten werktijden om niks tekort komen in hun tijdelijke woning, die in faciliteit niets onderdoet van normale woningen."

"Wij stemmen de huisvesting volledig op de wensen van de opdrachtgever af. De mogelijkheden variëren van een simpele slaapzaal tot een compleet uitgerust "hotel". Per tent kunnen we als het moet wel vijftig personen huisvesten. Het voordeel is dat we met deze mobiele accommodaties een huisvestingsfaciliteit kunnen creëren bij de bedrijven op locatie. Hiervoor zijn de mogelijkheden eindeloos en bieden we altijd maatwerk aan. Dit zorgt direct voor een besparing op de reistijd en vervoerskosten. Ook is het gemakkelijk om de ruimtes op- en af te schalen. Hoewel we ook stapelbedden leveren, kiezen we in de huidige situatie voor enkele bedden, zodat de anderhalvemeter-regel ten allen tijde aangehouden kan worden. Ook kunnen we de ruimtes voorzien van ontsmettingsoplossingen."

Op de vraag hoe snel het bedrijf de huisvesting kan realiseren, antwoordt Eelco: "Doordat we beschikken over eigen voorraden kunnen we desgewenst leveren binnen één week en is het ook mogelijk om bedden in een bestaande ruimte te plaatsen met onze losse verhuur van bedden. Wel ben je natuurlijk afhankelijk van de medewerking van de gemeente. Elke veiligheidsregio of gemeente kan de huisvesting net weer anders interpreteren, maar we ondersteunen hier graag in." Op de vraag welke kosten een dergelijke locatie met zich meebrengt, is volgens hem geen pasklaar antwoord te geven. "We zijn locatie-ongebonden, dus passen de accommodaties precies aan zoals de klant ze wil hebben. De kosten hangen dan ook helemaal af van het aantal medewerkers, de oppervlakte, duur en gewenste faciliteiten. Aan de hand van een intake en een locatiebezoek kijken we hoe we de de vraag naar huisvesting het beste kunnen invullen."

Voor meer informatie:
Eelco de Wijk
Tentverhuurmakelaar /Bed-Stay
Edisonweg 17
4207 HE Gorinchem
Tel: +31 85-8769416
info@huisvesting-voor-arbeidsmigranten.nl
www.huisvesting-voor-arbeidsmigranten.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven