eerste hardfruit, citroenen en ananas inmiddels online verhandeld

"Acht dagen na lancering meer dan 100 aanmeldingen op handelsplatform Optifruit"

Tholen -  Rene Noordam en Eric Manneke, beiden al jaren lang werkzaam in de AGF-sector, hebben de handschoen opgepakt om AGF-producten van over de hele wereld beschikbaar te krijgen op het nieuwe handelsplatform Optifruit. Op 10 april werd het startschot voor dit nieuwe platform gegeven op deze site.

En de reacties waren overweldigend, vertelt René. "In acht dagen tijd na de publicatie op AGF.nl hebben we 102 aanmeldingen binnengekregen van zowel kopers als verkopers. Die aanmeldingen gaan op het moment aardig gelijk op. De meeste verkopers die zich aanmelden zijn hardfruittelers uit Nederland en Polen en exotenproducenten en exporteurs uit Zuid-Amerika."

"De kopers komen voornamelijk uit Polen, Spanje, Duitsland, en Canada. De meeste kopers kiezen er voor om alle aanbiedingen te ontvangen. De eerste transacties zijn inmiddels voltooid via OptiFruit zoals een paar partijen Nederlands hardfruit, een auto citroenen en ananas, dus dat is positief", vervolgt René.

"Daarbij blijven we Optifruit de komende maanden verder ontwikkelen. Sinds dat wij online zijn gegaan, hebben wij al een hoop kinderziektes verholpen en zijn op dit moment bezig met aanpassingen om het voor de koper en verkoper nog overzichtelijker te maken", besluit Rene.

Voor meer informatie:
Eric Manneke / Rene Noordam
Optifruit Holland
info@optifruit.eu 
www.optifruit.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven